Här hittar du Webbhotell i Sverige


1. Loopia

Loopia är en av Sveriges mest etablerade webbhotellleverantörer och erbjuder en rad olika tjänster, inklusive webbhotell, domänregistrering och e-posttjänster. Deras användarvänliga kontrollpanel och kraftfulla support gör det enkelt att hantera din webbplats. Loopia erbjuder också dagliga säkerhetskopieringar och hög säkerhet.
–> Besök Loopia

2. EgenSajt

EgenSajt erbjuder flexibla och prisvärda webbhotellslösningar med fokus på småföretag och privatpersoner. De erbjuder gratis SSL-certifikat, obegränsad trafik, och enkel installation av populära CMS som WordPress. EgenSajt är också känt för sin personliga kundsupport och användarvänliga tjänster.
–> Besök Egensajt

3. Miss Hosting

Miss Hosting är känt för sina prisvärda och användarvänliga webbhotellstjänster. De erbjuder obegränsad bandbredd och lagringsutrymme, samt gratis SSL-certifikat och dagliga säkerhetskopieringar. Med en stark kundsupport som är tillgänglig 24/7 är Miss Hosting ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna användare.
–> Besök Miss hosting

4. Inleed
Inleed erbjuder prisvärda webbhotellslösningar med hög tillgänglighet och prestanda. Med deras olika paket kan du välja det som bäst passar dina behov, från enkla webbplatser till mer komplexa lösningar. Inleed erbjuder också gratis SSL-certifikat och obegränsad trafik, vilket ger bra värde för pengarna.

5. FS Data
FS Data är en av de äldsta webbhotellleverantörerna i Sverige och erbjuder pålitliga och högkvalitativa tjänster. Deras hostingtjänster inkluderar både delade och dedikerade serverar, med fokus på säkerhet och prestanda. FS Data erbjuder också en utmärkt kundsupport och en rad säkerhetsfunktioner som gör dem till ett bra val för företag.

6. Hostek
Hostek erbjuder flexibla webbhotellslösningar som passar både små och stora företag. Deras tjänster inkluderar snabb SSD-lagring, gratis SSL-certifikat, och obegränsad bandbredd. Hostek är också känt för sin starka kundsupport och användarvänliga kontrollpanel.

7. Crystone
Crystone erbjuder en rad olika webbhotellspaket som passar olika behov och budgetar. Med deras pålitliga tjänster, inklusive gratis SSL-certifikat och dagliga säkerhetskopieringar, kan du vara säker på att din webbplats är säker och tillgänglig. Crystone erbjuder också en användarvänlig kontrollpanel och stark kundsupport.

8. One.com
One.com är ett populärt val för många svenska webbplatsägare på grund av deras prisvärda och omfattande hostingtjänster. De erbjuder en gratis domän för det första året, obegränsad trafik och gratis SSL-certifikat. One.com är känt för sin användarvänliga kontrollpanel och starka kundsupport.

9. Oderland
Oderland är känt för sin högpresterande hosting med fokus på kvalitet och säkerhet. De erbjuder snabb SSD-lagring, gratis SSL-certifikat, och en mängd olika hostingalternativ, inklusive delade serverar och VPS. Oderland har också en pålitlig kundsupport och starkt fokus på säkerhet, vilket gör dem till ett utmärkt val för företag och krävande användare.

10. WebSupport
WebSupport erbjuder högkvalitativa webbhotellslösningar med fokus på prestanda och säkerhet. Deras tjänster inkluderar snabb SSD-lagring, gratis SSL-certifikat, och avancerade säkerhetsfunktioner. WebSupport erbjuder också en stark kundsupport och användarvänliga verktyg för att hantera din webbplats.


Det finns många bra webbhotell i Sverige som erbjuder en rad olika tjänster och paket för att passa olika behov och budgetar. Oavsett om du är en nybörjare som startar din första webbplats eller ett företag som behöver pålitlig och säker hosting, finns det ett webbhotell som kan möta dina krav. De tio ovan nämnda webbhotellen är alla starka kandidater, var och en med sina egna unika styrkor och fördelar.