Här hittar du Billiga Mobilabonnemang


1. Chilimobil

Chilimobil erbjuder 6 GB data, obegränsade samtal och SMS till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Abonnemanget är utan bindningstid och använder Telenors nätverk, vilket garanterar bra täckning och hastighet. Chilimobil är ett utmärkt val för dem som söker en billig och pålitlig tjänst.
–> Besök Chilimobil

2. Fello

Fello Mellan erbjuder ett billigt abonnemang med 8 GB data, obegränsade samtal och SMS inom Sverige. Fello använder Telias nätverk, vilket innebär bra täckning och hög hastighet. Detta abonnemang är särskilt populärt bland prismedvetna användare som inte vill kompromissa med kvalitet.
–> Besök Fello

3. Halebop
Halebop Rubbet Mini är ett prisvärt mobilabonnemang som erbjuder en bra balans mellan data, samtal och SMS. Med 6 GB data, obegränsade samtal och SMS inom Sverige, är detta abonnemang ett utmärkt val för dem som söker ett billigt men pålitligt alternativ. Halebop använder Telias nätverk, vilket garanterar bra täckning och hög kvalitet.

4. Hallon
Hallon Liten erbjuder 6 GB data, obegränsade samtal och SMS till ett lågt pris. Abonnemanget är utan bindningstid, vilket ger stor flexibilitet. Hallon använder Tres nätverk, vilket ger bra täckning och snabb uppkoppling, särskilt i storstadsområden.

5. Vimla
Vimla erbjuder ett billigt abonnemang med 3 GB data, obegränsade samtal och SMS. Detta är ett perfekt alternativ för dem som har en låg till måttlig användning av mobildata. Vimla använder Telenors nätverk, vilket ger bra täckning och pålitlig service. Dessutom erbjuder Vimla en rabatt för studenter och ungdomar.

6. Comviq
Comviq Fastpris Mini är ett av de mest prisvärda mobilabonnemangen på marknaden. Med 5 GB data, obegränsade samtal och SMS inom Sverige, passar detta abonnemang perfekt för dem som har en måttlig användning av mobildata. Comviq använder Tele2:s nätverk, vilket ger bra täckning och hastighet.

7. MyBeat
MyBeat Small erbjuder 3 GB data, obegränsade samtal och SMS till ett lågt pris. Abonnemanget är utan bindningstid, vilket ger stor flexibilitet. MyBeat använder Telenors nätverk, vilket innebär bra täckning och hög kvalitet. Detta abonnemang är särskilt populärt bland dem som vill ha en enkel och prisvärd lösning.

8. Penny Mobil
Penny Mobil erbjuder ett abonnemang med 5 GB data, obegränsade samtal och SMS till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Penny använder Tele2:s nätverk, vilket ger bra täckning och hög hastighet. Detta abonnemang är ett bra val för prismedvetna användare.

9. Wifog
Wifog Bas erbjuder 5 GB data, obegränsade samtal och SMS till ett lågt pris. Abonnemanget är utan bindningstid och använder Tres nätverk, vilket ger bra täckning och hastighet i storstadsområden. Wifog är känt för sina prisvärda lösningar och enkla abonnemangsformer.

10. Tele2
Tele2 Unlimited Lite erbjuder 8 GB data, obegränsade samtal och SMS till ett lågt pris. Detta abonnemang är utan bindningstid och använder Tele2:s nätverk, vilket ger bra täckning och hastighet. Det är ett bra alternativ för dem som vill ha en prisvärd lösning utan att ge upp på kvalitet och täckning.


Det finns många billiga mobilabonnemang tillgängliga på den svenska marknaden som erbjuder en bra balans mellan pris, data och samtal. Oavsett om du har en låg eller måttlig användning av mobildata, finns det ett abonnemang som passar dina behov. Välj ett abonnemang som matchar din användning och njut av en pålitlig och kostnadseffektiv mobilupplevelse.