Här hittar du butiker som säljer Godis & snacks.

1. Coopers Candy

Coopers Candy, tidigare känd som Cooperscandy.com, är en populär e-handelsbutik som specialiserar sig på att erbjuda ett brett sortiment av amerikanskt godis. Deras utbud inkluderar allt från choklad och tuggummi till unika snacks och läskedrycker som är svåra att hitta i svenska butiker. Coopers Candy är kända för sina snabba leveranser och stora utbud av importerade godsaker.
–> Besök Coopers Candy

2. Partykungen

Partykungen erbjuder ett brett sortiment av festrelaterade produkter, inklusive godis. Deras godisavdelning innehåller lösgodis, choklad, lakrits och godispaket för olika teman och högtider. Partykungen är kända för sina tematiska produkter och gör det enkelt att planera och genomföra en lyckad fest med rätt godis och tillbehör.
–> Besök Partykungen

3. Chokladbudet

Chokladbudet är en svensk onlinebutik specialiserad på att leverera exklusiv choklad till mottagare över hela landet. Användare kan enkelt välja bland ett brett sortiment av chokladprodukter, inklusive handgjorda praliner, lyxiga chokladaskar och personliga chokladgåvor. Webbplatsen erbjuder även möjlighet att anpassa sina beställningar med personliga meddelanden och vackra presentförpackningar, vilket gör det perfekt för speciella tillfällen som födelsedagar, jubileer och högtider.
–> Besök Chokladbudet

4. Klippkungen
Klippkungen erbjuder ett stort utbud av godis till konkurrenskraftiga priser. Deras sortiment inkluderar lösgodis, choklad, lakrits och importerade godsaker från hela världen. Klippkungen är kända för sina regelbundna kampanjer och erbjudanden, vilket gör det möjligt för kunder att fynda sina favoritgodisar till rabatterade priser.

5.Candyking
Candyking är en välkänd aktör inom godisbranschen och erbjuder ett stort utbud av lösgodis. De har en omfattande onlinebutik där kunder kan välja bland hundratals sorter av godis, från klassiska favoriter till nya, spännande smaker. Candyking erbjuder också tematiska godispaket och presenter, vilket gör det enkelt att hitta rätt godsaker för alla tillfällen.

6. Hemmakväll
Hemmakväll är en känd aktör inom godisbranschen och har en omfattande onlinebutik. Deras sortiment inkluderar lösgodis, choklad, lakrits och snacks. Hemmakväll erbjuder även filmuthyrning och andra underhållningsprodukter, vilket gör det enkelt att skapa en komplett hemmakväll med både godis och film.

7. Karamellkungen
Karamellkungen är en ikon inom lösgodis och erbjuder ett stort utbud av godis i sin onlinebutik. De har ett brett sortiment av klassiska favoriter och nya smaker, och är kända för sin höga kvalitet och sina noggrant utvalda produkter. Karamellkungen erbjuder också tematiska godispaket och presenter för olika tillfällen.

8. Supergodis
Supergodis erbjuder ett brett sortiment av godis till konkurrenskraftiga priser. Deras utbud inkluderar lösgodis, choklad, lakrits och sockerfria alternativ. Supergodis är kända för sina snabba leveranser och regelbundna kampanjer, vilket gör det möjligt för kunder att njuta av sina favoritgodisar till bra priser.

9. Godisjätten
Godisjätten erbjuder ett omfattande sortiment av godis, inklusive lösgodis, choklad, lakrits och importerade godsaker från hela världen. De är kända för sitt stora utbud och sina konkurrenskraftiga priser. Godisjätten erbjuder också snabb leverans och en användarvänlig webbplats, vilket gör det enkelt för kunder att hitta och beställa sina favoriter.

10. HappyCandy
HappyCandy är en e-handelsbutik som erbjuder ett brett utbud av lösgodis, choklad, lakrits och sockerfria alternativ. De är kända för sina attraktiva förpackningar och presenter som passar perfekt för alla tillfällen. HappyCandy fokuserar på att erbjuda högkvalitativa produkter och snabb leverans.


Dessa butiker har etablerat sig som ledande aktörer inom godisförsäljning i Sverige, tack vare deras breda sortiment, konkurrenskraftiga priser och goda kundservice. Var och en av dessa butiker erbjuder något unikt, vare sig det är genom specialiserade produkter, importerade godsaker eller hälsosamma alternativ.