Att låna pengar kan vara en komplex process, men med hjälp av låneförmedlare kan du enkelt jämföra olika lån och hitta de bästa villkoren. Här är en översikt av låneförmedlarna i Sverige där du kan jämföra lån innan du lånar pengar,

1. Lendo

Lendo är en av de mest välkända låneförmedlarna i Sverige. Genom att använda Lendo kan du jämföra lån från upp till 35 olika långivare. Deras tjänst är snabb och enkel att använda, och du kan få svar inom några minuter efter att du skickat in din ansökan. Att låna pengar genom Lendo innebär att du kan få en bra överblick över marknadens erbjudanden och välja det bästa alternativet.
–> Besök Lendo

2. Advisa
Advisa är en annan stor aktör inom låneförmedling. De samarbetar med över 40 långivare, vilket gör att du kan jämföra många olika lån samtidigt. Advisa erbjuder personlig rådgivning för att hjälpa dig att hitta det bästa lånet för din situation. När du vill låna pengar kan Advisa hjälpa dig att hitta den bästa räntan och de mest förmånliga villkoren.
–> Besök Advisa

3. Zmarta
Zmarta är en populär jämförelsetjänst som hjälper dig att låna pengar till bästa möjliga villkor. De jämför lån från upp till 30 banker och kreditinstitut. Zmarta erbjuder också jämförelse av andra finansiella produkter, såsom försäkringar och elavtal, vilket gör dem till en omfattande finansiell partner.

4. Compricer
Compricer erbjuder en omfattande tjänst där du kan jämföra lån från flera långivare. Genom att använda Compricer kan du få en snabb och enkel överblick över vilka alternativ som finns när du vill låna pengar. De erbjuder även jämförelse av andra finansiella tjänster, vilket gör det enkelt att hantera din ekonomi på ett ställe.

5. Freedom Finance
Freedom Finance är en etablerad låneförmedlare som samarbetar med över 30 banker och kreditinstitut. Deras tjänst gör det enkelt att jämföra olika lån och hitta de bästa villkoren. När du vill låna pengar kan Freedom Finance hjälpa dig att få den bästa räntan och de bästa återbetalningsvillkoren.

6. Sambla
Sambla är en annan stor aktör inom låneförmedling i Sverige. De samarbetar med över 40 långivare, vilket ger dig många alternativ att välja mellan. Sambla erbjuder snabb och enkel ansökan, och du får svar inom några minuter. Om du vill låna pengar kan Sambla hjälpa dig att hitta det bästa lånet för din situation.

7. Consector
Consector är specialiserade på att jämföra privatlån och bolån. De erbjuder en personlig rådgivare som hjälper dig genom hela processen. Consector fokuserar på att hitta de bästa räntorna och villkoren när du vill låna pengar, baserat på din ekonomiska situation.

8. Enklare
Enklare är en låneförmedlare som gör det enkelt att jämföra lån från flera långivare. Deras tjänst är snabb och smidig, och du kan få svar inom några minuter. Enklare hjälper dig också att samla dina lån och krediter för att få bättre ränta och villkor när du vill låna pengar.

9. AXO Finans
AXO Finans erbjuder jämförelse av lån från flera långivare. Genom att använda deras tjänst kan du ansöka om lån och få svar från upp till 20 banker och kreditinstitut. AXO Finans fokuserar på att erbjuda snabba svar och konkurrenskraftiga räntor när du vill låna pengar.

10. Loanstep
Loanstep är en nyare aktör på marknaden men erbjuder konkurrenskraftiga tjänster för jämförelse av lån. Genom Loanstep kan du jämföra lån från flera olika långivare och hitta de bästa räntorna och villkoren för din situation när du vill låna pengar. De erbjuder även personlig rådgivning för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen.


Att låna pengar är en viktig ekonomisk beslut och det är viktigt att jämföra olika alternativ för att hitta de bästa villkoren. Genom att använda låneförmedlare som Lendo, Advisa, Zmarta, Compricer, Freedom Finance, Sambla, Consector, Enklare, AXO Finans och Loanstep kan du få en översikt över marknadens erbjudanden och välja det bästa alternativet för dig. Dessa förmedlare hjälper dig att spara tid och pengar genom att hitta de bästa räntorna och de mest förmånliga villkoren.