Här hittar du friluftsbutiker som säljer online.

1. Addnature
Addnature är en ledande friluftsbutik i Sverige som erbjuder ett brett sortiment av utrustning och kläder för äventyrsaktiviteter som vandring, klättring, skidåkning och camping. Deras utbud inkluderar produkter från välkända märken som Haglöfs, Fjällräven och The North Face. Addnature är kända för sitt fokus på hållbarhet och högkvalitativa produkter.

2. Outnorth
Outnorth är en av de största friluftsbutikerna i Sverige och erbjuder ett omfattande sortiment av utrustning och kläder för friluftsliv och äventyr. De har produkter för camping, vandring, klättring och andra utomhusaktiviteter. Outnorth är kända för sin kundservice, snabba leveranser och ett brett utbud av hållbara produkter.

3. Naturkompaniet
Naturkompaniet är en välkänd svensk butikskedja som specialiserar sig på friluftsutrustning. Deras onlinebutik erbjuder ett brett sortiment av kläder, skor och utrustning från märken som Fjällräven, Tierra och Primus. Naturkompaniet är kända för sitt fokus på kvalitet och hållbarhet, samt sina medlemsförmåner genom kundklubben.

4. Fjällräven
Fjällräven är ett ikoniskt svenskt varumärke inom friluftsliv och erbjuder en omfattande onlinebutik. Deras sortiment inkluderar kläder, ryggsäckar och tält som är kända för sin hållbarhet och funktionalitet. Fjällräven är särskilt uppskattade för sina klassiska produkter som Kånken-ryggsäcken och Greenland-jackan.

5. Skistart
Skistart är en specialiserad friluftsbutik som fokuserar på utrustning för skidåkning, löpning och andra uthållighetssporter. De erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive skidkläder, stavar och träningsutrustning. Skistart är kända för sin expertis inom vintersporter och sitt stora utbud av kvalitetsprodukter.

6. Friluftsvaror
Friluftsvaror är en svensk e-handelsbutik som erbjuder ett brett sortiment av utrustning och kläder för camping, vandring och andra friluftsaktiviteter. Deras utbud inkluderar tält, sovsäckar, ryggsäckar och kläder från välkända märken. Friluftsvaror är kända för sina konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

7. Pölder Sport
Pölder Sport är en specialiserad butik för längdskidåkning och friluftsliv. De erbjuder ett brett sortiment av skidutrustning, kläder och tillbehör för både amatörer och proffs. Pölder Sport är kända för sin expertis inom längdskidåkning och sina personliga kundtjänster.

8. Utebutiken
Utebutiken är en friluftsbutik som erbjuder ett brett sortiment av kläder och utrustning för friluftsliv. De har produkter för vandring, klättring, camping och fiske från kända märken som Fjällräven, Lundhags och Hilleberg. Utebutiken är kända för sin kunniga personal och höga servicenivå.

9. Husky Outdoor
Husky Outdoor är en friluftsbutik som erbjuder ett brett sortiment av utrustning och kläder för camping, vandring och andra utomhusaktiviteter. De har produkter från både svenska och internationella märken och är kända för sina kvalitetsprodukter och goda kundservice.

10. Grolls
Grolls är en butik som specialiserar sig på arbetskläder och friluftskläder. Deras onlinebutik erbjuder ett brett utbud av kläder och utrustning för friluftsliv, inklusive slitstarka jackor, byxor och skor. Grolls är kända för sina robusta och funktionella produkter som passar både för arbete och fritid.


Dessa friluftsbutiker har etablerat sig som ledande aktörer inom friluftshandel i Sverige, tack vare deras breda sortiment, höga kvalitet och goda kundservice. Var och en av dessa butiker erbjuder något unikt, vare sig det är genom specialiserade produkter, hållbara alternativ eller expertis inom specifika friluftsaktiviteter.