Här hittar du sidor där du kan Sälja din Bil


1. Blocket
Blocket är en av Sveriges största köp- och säljsajter, och en populär plats för att sälja bilar. Med miljontals besökare varje vecka erbjuder Blocket en stor publik för din bilannons. Att lägga upp en annons är enkelt, och du kan välja mellan olika annonsformat beroende på hur mycket exponering du vill ha. Blocket erbjuder även tilläggstjänster som att framhäva din annons för att öka chanserna till en snabb försäljning.

2. Bytbil
Bytbil är en specialiserad marknadsplats för bilar och andra fordon. Här kan du enkelt lägga upp din bil till försäljning och nå en målgrupp som specifikt är ute efter fordon. Bytbil erbjuder även värderingstjänster och finansieringsalternativ för köpare, vilket kan göra din bil mer attraktiv. Webbplatsen har ett enkelt och användarvänligt gränssnitt som gör det lätt att skapa och hantera annonser.

3. Kvdbil
Kvdbil är en av Sveriges största bilauktioner online och erbjuder en smidig lösning för att sälja din bil. Du lämnar in din bil till Kvdbil, som sedan tar hand om allt från värdering och fotografering till marknadsföring och försäljning via auktion. Detta gör att du slipper besväret med att hantera försäljningsprocessen själv. Kvdbil tar ut en provision vid försäljning, men du kan ofta få ett bra pris tack vare den breda exponeringen.

4. Bilweb
Bilweb är en annan populär webbplats för bilförsäljning i Sverige. Här kan du lägga upp en annons för din bil och nå en stor publik av potentiella köpare. Bilweb erbjuder också tjänster som värdering och finansiering, vilket kan göra din bil mer attraktiv för köpare. Webbplatsen är enkel att använda och har en stor mängd besökare varje månad.

5. Wayke
Wayke är en modern bilmarknadsplats som fokuserar på att göra bilköp och -försäljning så smidigt som möjligt. Du kan enkelt skapa en annons för din bil och nå potentiella köpare genom Waykes användarvänliga plattform. Wayke erbjuder också tjänster som värdering, finansiering och försäkring, vilket kan underlätta för både säljare och köpare.

6. Autouncle
Autouncle är en annonsaggregator som samlar bilannonser från olika källor på en plats. När du lägger upp en annons på Autouncle, syns den på flera andra bilsajter samtidigt, vilket ökar chanserna för en snabb försäljning. Autouncle erbjuder även en värderingstjänst som hjälper dig att sätta ett realistiskt pris på din bil.

7. Säljbilen
Säljbilen erbjuder en enkel och snabb process för att sälja din bil. Du fyller i information om din bil på deras webbplats och får sedan ett bud från en av deras samarbetspartners. Om du accepterar budet, hämtas bilen upp och betalningen sker snabbt och smidigt. Detta är ett bra alternativ om du vill sälja din bil snabbt utan att behöva hantera annonsering och visningar.

8. Vi köper din bil
Vi köper din bil är en tjänst som gör det enkelt att sälja din bil. Du börjar med att få din bil värderad online, och om du är nöjd med värderingen kan du boka en tid för en inspektion. Efter inspektionen får du ett slutgiltigt bud och kan välja att sälja bilen direkt. Betalningen sker snabbt, vilket gör detta till ett bra alternativ för dig som vill sälja snabbt och utan krångel.

9. Netbil
Netbil erbjuder en auktionsplattform för bilförsäljning där du kan sälja din bil till högstbjudande. Du lämnar in din bil till Netbil som tar hand om fotografering och annonsering. Bilen läggs sedan upp på en auktion där potentiella köpare kan lägga bud. Netbil hanterar hela processen och tar ut en provision vid försäljning.

10. Bilia
Bilia är en av Sveriges största bilhandlare och erbjuder även en tjänst för att sälja din bil. Du kan få din bil värderad online eller boka en tid för en värdering hos en av deras anläggningar. Bilia köper din bil direkt om du är nöjd med budet, vilket gör detta till ett enkelt och bekvämt alternativ för bilförsäljning.


Att sälja sin bil online har aldrig varit enklare, tack vare de många specialiserade e-handelsplattformarna som finns tillgängliga. Blocket och Bytbil erbjuder bred exponering, medan tjänster som Kvdbil och Säljbilen tar hand om hela försäljningsprocessen åt dig. Oavsett vilken tjänst du väljer, finns det många bra alternativ som kan hjälpa dig att sälja din bil snabbt och till ett bra pris.