Topp 10 butiker som säljer Gasögon & linser
Sverige har ett brett utbud av e-handelsbutiker som säljer glasögon och linser. Här är en översikt över de tio mest framstående.


1. Synoptik
Synoptik är en annan stor aktör inom optik i Sverige, med både fysiska butiker och en omfattande webbshop. De erbjuder ett brett sortiment av glasögon, solglasögon och kontaktlinser. Synoptik är kända för sina kvalitetsprodukter och professionella tjänster, vilket gör dem till ett pålitligt val för svenska konsumenter.
–> Besök Synoptik

2. Specsavers
Specsavers är en global optikerkedja med ett starkt fotfäste i Sverige. Deras webbshop erbjuder ett stort urval av glasögon och kontaktlinser till konkurrenskraftiga priser. Specsavers är kända för sina kvalitetsprodukter och utmärkt kundservice, vilket gör dem till ett populärt val bland svenska konsumenter.

3. Mister Spex
Mister Spex är en ledande europeisk e-handelsbutik för glasögon och linser. De erbjuder ett brett utbud av märkesglasögon, solglasögon och linser till attraktiva priser. Mister Spex satsar mycket på kundupplevelsen med virtuella provningar och omfattande produktbeskrivningar, vilket hjälper kunderna att hitta rätt produkter online.

4. Lensway
Lensway specialiserar sig på kontaktlinser och har ett av de största utbuden av linser online i Sverige. De erbjuder även glasögon och solglasögon från populära märken. Lensway är kända för sin snabba leverans och bra kundsupport, vilket gör dem till ett populärt val för många svenskar som behöver synhjälpmedel.

5. SmartBuyGlasses
SmartBuyGlasses är en global online-optiker som erbjuder ett brett utbud av glasögon, solglasögon och kontaktlinser. Deras svenska webbshop erbjuder produkter från ett stort antal internationella märken. SmartBuyGlasses fokuserar på att erbjuda konkurrenskraftiga priser och har ofta kampanjer och rabatter.

6. Lenson
Lenson är en av de största online-butikerna för kontaktlinser i Sverige. De erbjuder även ett urval av glasögon och solglasögon. Lenson är kända för sina snabba leveranser och bra kundtjänst, samt sitt omfattande utbud av linser som passar olika behov och preferenser.

7. Synsam
Synsam är en av de ledande optikkedjorna i Sverige med en omfattande online-närvaro. De erbjuder ett brett sortiment av glasögon, solglasögon och kontaktlinser från kända varumärken. Synsam har även en abonnemangstjänst där kunder kan få regelbunden leverans av linser och glasögon, vilket gör det bekvämt att alltid ha tillgång till rätt synhjälpmedel.

8. Direct Optik
Direct Optik erbjuder ett brett utbud av glasögon, solglasögon och kontaktlinser online. De fokuserar på att erbjuda kvalitetsprodukter till överkomliga priser. Direct Optik har också en nöjdhetsgaranti, vilket ger kunderna extra trygghet vid köp.

9. Glasögonfabriken
Glasögonfabriken är en svensk e-handelsbutik som specialiserar sig på prisvärda glasögon och solglasögon. De erbjuder ett brett urval av bågar och glasögon för olika behov. Glasögonfabriken är kända för sin snabba leverans och kundvänliga service.

10. Favoptic
Favoptic erbjuder ett brett utbud av glasögon och solglasögon online. De fokuserar på att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Favoptic är kända för sin enkla beställningsprocess och snabba leveranser, vilket gör dem till ett populärt val för många svenska kunder.


Dessa tio e-handelsbutiker erbjuder en rad olika produkter och tjänster som gör det enkelt för svenska konsumenter att hitta rätt glasögon och linser online. Med allt från abonnemangstjänster och virtuella provningar till snabba leveranser och bra kundservice, finns det många alternativ för att tillgodose olika behov och preferenser.