Att köpa tidningar online har blivit allt mer populärt i takt med digitaliseringen. Förutom att erbjuda ett brett utbud av titlar, ger e-handelsbutiker för tidningar också möjlighet att enkelt prenumerera och få de senaste utgåvorna levererade direkt till din dörr eller digitalt till din enhet. Här hittar du e-handelsbutiker där man kan köpa tidningar online i Sverige:

1. Tidningskungen
Tidningskungen är en av de mest kända och populära e-handelsbutikerna för tidningar i Sverige. De erbjuder ett stort utbud av både svenska och internationella tidningar och magasin. Hos Tidningskungen kan man både köpa enstaka nummer och teckna prenumerationer. De har ofta kampanjer och rabatter som gör det enkelt att hitta bra erbjudanden.

2. Pressbyrån
Pressbyrån är en välkänd butikskedja som också erbjuder ett omfattande sortiment av tidningar online. Deras webbplats är användarvänlig och man kan hitta allt från dags- och kvällstidningar till specialmagasin inom olika intresseområden. Pressbyrån har ett starkt fokus på att erbjuda de senaste utgåvorna snabbt och smidigt.

3. Tidsam
Tidsam är Sveriges största distributör av tidningar och har en omfattande webbshop där man kan köpa ett brett urval av både svenska och internationella tidningar. Tidsam erbjuder även möjlighet att prenumerera på tidningar, och deras utbud täcker alla tänkbara ämnesområden.

4. Tidningsbutiken
Tidningsbutiken är en populär onlinebutik där man kan köpa och prenumerera på ett brett utbud av tidningar och magasin. Deras sortiment inkluderar både svenska och internationella titlar, och de erbjuder regelbundet kampanjer och specialerbjudanden. Tidningsbutiken är känd för sin snabba och pålitliga leverans.

5. Interpress
Interpress är en annan stor aktör inom distribution och försäljning av tidningar i Sverige. Deras webbplats erbjuder ett stort urval av tidningar inom olika kategorier, från nyheter och sport till mode och livsstil. Interpress erbjuder även digitala prenumerationer för dem som föredrar att läsa på sina elektroniska enheter.

6. Ztory
Ztory är en digital plattform som erbjuder tillgång till ett stort antal tidningar och magasin. Genom en prenumeration hos Ztory får man obegränsad tillgång till deras digitala bibliotek, vilket inkluderar både svenska och internationella titlar. Ztory är perfekt för dem som föredrar att läsa digitalt och vill ha tillgång till många olika tidningar på en och samma plats.

7. Readly
Readly är en annan populär digital tjänst som erbjuder obegränsad tillgång till tusentals tidningar och magasin för en fast månadsavgift. Med Readly kan man läsa tidningar på flera olika enheter, vilket gör det enkelt att ta med sig sina favorittidningar överallt. Deras utbud inkluderar titlar från hela världen.

8. Bonniers Bokklubb
Bonniers Bokklubb erbjuder inte bara böcker utan också ett brett utbud av tidningar och magasin. Deras webbshop är lättnavigerad och man kan hitta tidningar inom många olika genrer. Bonniers Bokklubb har även fördelaktiga prenumerationserbjudanden.

9. Magazinos
Magazinos är en specialiserad onlinebutik för tidningar och magasin. De erbjuder ett brett sortiment av både svenska och internationella titlar och har ofta kampanjer och rabatter. Magazinos fokuserar på att erbjuda ett varierat utbud för alla intressen och åldrar.

10. Qiozk
Qiozk är en digital plattform där man kan köpa och läsa tidningar online. De erbjuder en stor mängd svenska tidningar och magasin, och man kan välja att köpa enstaka nummer eller teckna prenumerationer. Qiozk har en användarvänlig app som gör det enkelt att läsa tidningar på mobilen eller surfplattan.


Dessa e-handelsbutiker och plattformar representerar det bästa inom onlineförsäljning av tidningar i Sverige. De erbjuder något för alla behov och intressen, vare sig man föredrar att läsa tryckta utgåvor eller digitalt. Kvalitet, variation och användarvänlighet är nyckelfaktorer som dessa butiker satsar på för att ge en bra shoppingupplevelse.