Mattor online har blivit allt mer populärt i Sverige, tack vare det breda utbudet och bekvämligheten med e-handel. Här hittar du e-handelsbutikerna som säljer mattor i Sverige, med fokus på deras sortiment, kvalitet och kundservice.

1. Kilands Mattor
Kilands Mattor är en av Sveriges ledande e-handelsbutiker för mattor. De erbjuder ett omfattande sortiment av handknutna orientaliska mattor, moderna designmattor, dörrmattor, och barnmattor. Kilands Mattor är kända för sin höga kvalitet och sitt stora utbud som passar alla smaker och budgetar. Med snabb leverans och generösa returvillkor är Kilands Mattor ett pålitligt val för mattköpare.

2. Mattconcept
Mattconcept specialiserar sig på mattor och erbjuder ett imponerande sortiment av både handknutna och maskintillverkade mattor samt utomhusmattor. Deras produkter kommer i olika stilar, material och prisklasser, vilket gör att de passar alla typer av kunder. Mattconcept är kända för sin höga kvalitet, snabba leveranser och utmärkta kundservice.

3. SE Mattor
SE Mattor är en annan ledande butik som specialiserar sig på mattor i Sverige. De erbjuder ett brett sortiment av klassiska orientaliska mattor, moderna designmattor och barnmattor. SE Mattor fokuserar på att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Deras användarvänliga webbshop gör det enkelt att hitta rätt matta för varje rum i hemmet.

4. Hemtex
Hemtex är en av Sveriges mest kända butikskedjor för hemtextilier och heminredning. De erbjuder ett omfattande sortiment av mattor, inklusive vävda mattor, ryamattor och badrumsmattor. Hemtex är känt för sina prisvärda och högkvalitativa produkter samt sitt fokus på stil och komfort. Deras webbshop är lättnavigerad och inspirerande, vilket gör det enkelt att hitta rätt produkter för hemmet.

5. RugVista
RugVista är en av de största e-handelsbutikerna för mattor i Sverige. De erbjuder ett brett sortiment av orientaliska mattor, moderna mattor och maskintillverkade mattor. RugVista fokuserar på kvalitet och kundservice, vilket gör dem till ett pålitligt val för den som letar efter nya mattor. Med snabba leveranser och en generös returpolicy erbjuder RugVista en trygg shoppingupplevelse.

6. IKEA
IKEA är en av de mest kända och populära inredningsbutikerna i världen, och deras svenska webbshop erbjuder ett stort urval av mattor. IKEA är känt för sina prisvärda och funktionella produkter som passar alla typer av hem. Deras sortiment inkluderar allt från små dörrmattor till stora vardagsrumsmattor i olika stilar och material.

7. Royal Design
Royal Design är en ledande e-handelsbutik för designprodukter och inredning i Sverige. De erbjuder ett brett utbud av mattor från kända varumärken som Georg Jensen och Kosta Boda. Royal Design fokuserar på hög kvalitet och stil, vilket gör dem till ett utmärkt val för den som söker lyxig och elegant inredning.

8. Ellos Home
Ellos Home är en del av den stora Ellos-koncernen och erbjuder ett brett sortiment av inredningsprodukter, inklusive mattor. De har allt från vävda mattor och ryamattor till dörrmattor och badrumsmattor. Ellos Home är känt för sina trendiga och prisvärda produkter, och deras webbshop är användarvänlig och inspirerande.

9. Rum21
Rum21 är en populär e-handelsbutik som specialiserar sig på designmöbler och inredning, inklusive mattor. De erbjuder produkter från både svenska och internationella varumärken som HAY och Muuto. Rum21 är känt för sitt breda utbud och fokus på moderna och stilrena designlösningar.

10. Mio
Mio är en av Sveriges största möbel- och inredningskedjor, och deras e-handel erbjuder ett brett sortiment av mattor för hela hemmet. De har allt från stora vardagsrumsmattor till små dörrmattor i olika stilar och material. Mio är känt för sin goda kvalitet och sitt breda utbud som passar olika stilar och budgetar.


Dessa e-handelsbutiker erbjuder något för alla behov och smaker när det gäller mattor. Oavsett om du letar efter lyxiga designmattor eller prisvärda vardagsmattor, finns det en butik för dig. Kvalitet, variation och användarvänlighet är nyckelfaktorer som dessa butiker satsar på för att ge en bra shoppingupplevelse.