Topp 10 butiker som Säljer Klockor i Sverige
E-handeln har revolutionerat hur vi köper klockor, med ett brett utbud tillgängligt online från både svenska och internationella märken. Här är en översikt över de tio bästa e-handelsbutikerna i Sverige som säljer klockor, kända för sitt stora utbud, konkurrenskraftiga priser och utmärkta kundservice.

1. Uret.se

Uret.se är en av Sveriges största e-handelsbutiker för klockor. De erbjuder ett imponerande utbud av både nya och begagnade klockor från märken som Seiko, Tag Heuer, och Longines. Deras fokus på snabba leveranser och bra kundsupport gör dem till en populär destination för klockköpare online.
–> Besök Uret

2. Stjärnurmakarna

Stjärnurmakarna har ett omfattande nätverk av fysiska butiker och en väletablerad e-handelsplattform. De erbjuder klockor från en mängd olika märken inklusive Fossil, Michael Kors och Garmin. Deras hemsida erbjuder omfattande produktinformation och kundrecensioner, vilket underlättar beslutsprocessen.
–> Besök Stjärnurmakarna

3. Klockia
Klockia erbjuder ett brett urval av klockor från märken som Casio, Citizen och Gant. Deras användarvänliga webbplats gör det enkelt att söka och filtrera efter specifika egenskaper och märken. De erbjuder också fri frakt och snabb leverans inom Sverige, vilket är ett stort plus för många kunder.

4. Skandinaviska Ur
Skandinaviska Ur har en stark närvaro både offline och online. Deras e-handelsbutik erbjuder ett stort urval av klockor från märken som Tissot, Certina och Hamilton. Skandinaviska Ur är kända för sin pålitlighet och sitt engagemang för kundnöjdhet, vilket gör dem till ett pålitligt val för online-shopping.

5. Watches of Sweden
Watches of Sweden har både fysiska butiker och en omfattande e-handelsplattform. De erbjuder ett brett sortiment av klockor från lyxiga märken som Rolex, Omega och Breitling till mer prisvärda alternativ. Deras hemsida är användarvänlig och erbjuder detaljerade produktbeskrivningar, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta klockan.

6. Nymans Ur 1851
Nymans Ur 1851 är kända för sitt exklusiva urval av lyxklockor, och deras e-handelsbutik speglar detta. De erbjuder klockor från märken som Patek Philippe, Audemars Piguet och Hublot. För kunder som söker högkvalitativa och exklusiva klockor är Nymans Ur ett självklart val.

7. Fredmans Ur
Fredmans Ur har en stark online-närvaro och erbjuder ett brett urval av både lyx- och premiumklockor. Deras sortiment inkluderar märken som Zenith, Tudor och Glashütte Original. Fredmans Ur är kända för sin exceptionella kundservice och snabba leveranser.

8. Klockmaster
Klockmaster erbjuder ett brett sortiment av klockor från både svenska och internationella märken. Deras e-handelsbutik är användarvänlig och erbjuder detaljerade beskrivningar och bilder av varje produkt. Märken som Oris, Maurice Lacroix och Victorinox finns tillgängliga i deras sortiment.

9. Ur&Penn
Ur&Penn är en av de mest tillgängliga och prisvärda klockbutikerna i Sverige. Deras e-handelsplattform erbjuder ett stort urval av klockor från märken som Police, Pulsar och Casio. Med frekventa kampanjer och rabatter är Ur&Penn ett populärt val för budgetmedvetna kunder.

10. Jewel
Jewel.se erbjuder ett brett utbud av mode- och sportklockor från märken som Diesel, Skagen och Daniel Wellington. Deras hemsida är lättnavigerad och erbjuder detaljerade produktbeskrivningar och kundrecensioner. Jewel är känt för sina snabba leveranser och utmärkta kundservice.


Dessa butiker representerar det bästa av vad den svenska online-marknaden för klockor har att erbjuda. Från lyx och exklusivitet till prisvärda alternativ, finns det något för alla klockentusiaster. Genom att erbjuda ett brett urval, konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundservice, har dessa butiker etablerat sig som ledande aktörer inom e-handeln i Sverige.