Här hittar du butikerna i Sverige som säljer kläder.

1. Acqua Limone

Acqua Limone designar och tillverkar högkvalitativa sweatshirt- och jerseyplagg, alltid i 100% bomull. Ända från början har vi arbetat med tvättade plagg med en vintagekänsla och vi kommer att fortsätta med det. Vår filosofi är att skapa produkter som varar för evigt, både när det gäller kvalitet och stil. Acqua Limone grundades i Göteborg, Sverige 1979.
–> Besök Acqua Limone

2. NA-KD

NA-KD är en snabbt växande e-handelsplattform som riktar sig till den yngre modepubliken. De erbjuder ett trendigt och prisvärt sortiment av kläder och accessoarer. NA-KD är kända för sina snabba leveranser, aktiva närvaro på sociala medier och samarbeten med influensers. De har också en stark hållbarhetsprofil och arbetar med att minska sin miljöpåverkan.
–> Besök NA-KD

3. H&M
H&M är en global modejätte med en stark närvaro online. Deras e-handelsbutik erbjuder ett brett sortiment av trendiga och prisvärda kläder för män, kvinnor och barn. H&M är kända för sina kollektioner som uppdateras regelbundet och deras satsning på hållbarhet med initiativ som “Conscious Collection”. De erbjuder också ofta rabatter och specialerbjudanden, vilket gör det till ett populärt val bland shoppare.

4. Boozt
Boozt är en annan ledande e-handelsplattform som säljer kläder och modeaccessoarer. De erbjuder ett stort utbud av varumärken, inklusive både lyxmärken och mer prisvärda alternativ. Boozt är kända för sin snabba leverans och utmärkta kundservice. De har också en användarvänlig webbplats och regelbundna kampanjer, vilket gör shoppingupplevelsen smidig och rolig.

5. Nelly
Nelly är en populär svensk e-handelsbutik som erbjuder mode för kvinnor. De är kända för sina trendiga kläder, skor och accessoarer, samt sina snabba leveranser och enkla returer. Nelly riktar sig till unga kvinnor och erbjuder ofta kampanjer och specialerbjudanden som gör det möjligt att hitta mode till bra priser.

6. Ellos
Ellos är en väletablerad svensk e-handelsbutik som erbjuder ett brett sortiment av kläder för hela familjen. De är kända för sina prisvärda och trendiga kollektioner, samt sitt fokus på storleksinkludering och hållbarhet. Ellos har också ett brett utbud av hem- och livsstilsprodukter, vilket gör dem till en one-stop-shop för många kunder.

7. Asos
Asos är en brittisk e-handelsjätte som har en stark närvaro i Sverige. De erbjuder ett enormt utbud av kläder, skor och accessoarer från både egna märken och externa varumärken. Asos är kända för sin snabba leverans, kostnadsfria returer och omfattande sortiment som täcker allt från basplagg till lyxmode. Deras användarvänliga webbplats och regelbundna kampanjer gör dem till en favorit bland modeälskare.

8. Gina Tricot
Gina Tricot är en svensk modekedja som har expanderat sin verksamhet online. De erbjuder trendiga och prisvärda kläder för kvinnor. Gina Tricot är kända för sina stilrena kollektioner, snabba leveranser och användarvänliga webbplats. De arbetar också med hållbarhet och har flera initiativ för att minska sin miljöpåverkan.

9. MQ Marqet
MQ Marqet är en svensk modekedja som erbjuder ett brett utbud av kläder och accessoarer för både män och kvinnor. De är kända för sina kvalitetskläder och stilrena design. MQ Marqet har en stark närvaro både online och i fysiska butiker, vilket gör det enkelt för kunder att handla på det sätt som passar dem bäst.

10. Zalando
Zalando är en av Europas största och mest populära e-handelsplattformar för mode. De erbjuder ett omfattande sortiment av kläder, skor och accessoarer för män, kvinnor och barn. Med över 2 500 varumärken och ett brett urval av stilar är Zalando kända för sin snabba leverans, generösa returpolicy och användarvänliga webbplats. De erbjuder också olika kampanjer och rabatter, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för modeälskare.


De bästa e-handelsbutikerna i Sverige för att köpa kläder erbjuder alla ett brett och varierat sortiment, med fokus på kvalitet, prisvärdhet och kundservice. Zalando och Boozt står ut som ledande plattformar med sina omfattande sortiment och snabba leveranser. H&M, NA-KD och Nelly erbjuder trendiga och prisvärda kläder, medan Ellos och Gina Tricot fokuserar på storleksinkludering och hållbarhet. Asos, MQ Marqet och Sportamore kompletterar listan med sina specialiserade erbjudanden inom mode och sportkläder. Oavsett vilken stil eller behov du har, finns det många bra alternativ att välja mellan på den svenska marknaden.