Topp 10 svenska online cykelbutiker

Sverige har ett rikt utbud av cykelbutiker online som erbjuder allt från vardagscyklar till specialiserade mountainbikes och landsvägscyklar. Här är en genomgång av de tio bästa cykelbutikerna online i Sverige.


1. Cykelkraft
Cykelkraft är en av de största cykelbutikerna online i Sverige. De erbjuder ett brett sortiment av cyklar, tillbehör och kläder. Med en snabb leverans och en användarvänlig webbplats, är de ett populärt val bland svenska cyklister.

2. Bikester
Bikester är en internationell aktör med ett omfattande sortiment av cyklar och cykeltillbehör. De är kända för sina konkurrenskraftiga priser och regelbundna erbjudanden. Webbplatsen erbjuder detaljerade produktbeskrivningar och kundrecensioner, vilket underlättar för kunderna att göra informerade val.

3. Evobike
Evobike specialiserar sig på elcyklar och erbjuder ett brett sortiment av modeller för olika behov. De är kända för sin höga kundservice och erbjuder även möjlighet till avbetalning, vilket gör det enklare för kunder att investera i en elcykel.

4. Cykelringen
Cykelringen är en väletablerad butik som erbjuder både fysiska och online köp. De har ett stort sortiment av cyklar och tillbehör samt regelbundna kampanjer och rea-erbjudanden. Deras fokus på kvalitet och kundservice gör dem till ett pålitligt val för cyklister.

5. ROSE Bikes
ROSE Bikes har en lång historia och är kända för sina kvalitetscyklar och komponenter. De erbjuder en användarvänlig webbplats med omfattande guider och information för att hjälpa kunder att välja rätt cykel. ROSE Bikes är särskilt populära bland entusiaster som letar efter skräddarsydda lösningar​.

6. Tvåhjulsmästarna
Tvåhjulsmästarna erbjuder ett brett sortiment av cyklar, från barn- och juniorcyklar till elcyklar och mountainbikes. De har också en professionell cykelverkstad som erbjuder service och reparationer, vilket gör dem till ett helhetsalternativ för cyklister.

7. Malmö Bike
Malmö Bike är en lokal favorit i Malmö som också erbjuder ett brett utbud av cyklar online. De har specialiserade modeller som hopfällbara cyklar och elcyklar samt ett omfattande sortiment av tillbehör och reservdelar. Deras fokus på kvalitet och kundservice gör dem till ett populärt val i regionen.

8. Cykelåtervinning
Cykelåtervinning erbjuder begagnade och återvunna cyklar, vilket är ett hållbart alternativ för miljömedvetna cyklister. De har butiker i Stockholm och Hälleforsnäs samt en webbshop där man kan hitta unika modeller och vintagecyklar.

9. Merida Bikes
Merida Bikes är kända för sina högkvalitativa cyklar och erbjuder ett brett sortiment som inkluderar allt från landsvägscyklar till mountainbikes och elcyklar. De har ett starkt fokus på innovation och teknik, vilket gör dem till ett populärt val bland seriösa cyklister.

10. Husqvarna Bicycles
Husqvarna Bicycles erbjuder ett imponerande sortiment av elcyklar och mountainbikes. De är kända för sin höga kvalitet och avancerade teknik. Husqvarna är ett utmärkt val för dem som söker prestanda och hållbarhet i sina cyklar.


Dessa cykelbutiker representerar det bästa av vad Sverige har att erbjuda när det kommer till cyklar och cykeltillbehör online. Oavsett om du är en casual cyklist eller en seriös entusiast, finns det något för alla bland dessa toppbutiker.