Top 10 företag som erbjuder billiga mobil företagsabonnemang


1. Hallon
Hallon är kända för sina prisvärda mobilabonnemang och erbjuder även företagsabonnemang till mycket konkurrenskraftiga priser. De har enkel prissättning utan dolda avgifter och bindningstider, vilket gör dem till ett populärt val för småföretagare. Hallon erbjuder obegränsade samtal och SMS, samt olika datapaket som kan anpassas efter företagets behov.

2. Fello
Fello erbjuder billiga och flexibla företagsabonnemang med bra kundservice. Deras abonnemang inkluderar fria samtal och SMS samt olika datamängder. Fello använder Telias nät, vilket innebär att de har bra täckning i hela Sverige, trots sina låga priser.

3. Comviq
Comviq är känt för sina budgetvänliga mobilabonnemang och erbjuder också förmånliga företagsabonnemang. Med Comviq får företag fria samtal och SMS samt attraktiva datapaket. Deras abonnemang är flexibla och kan enkelt anpassas efter företagets behov, vilket gör dem till ett bra val för kostnadsmedvetna företag.

4. Vimla
Vimla erbjuder prisvärda och flexibla företagsabonnemang med fokus på enkelhet och transparens. De har inga bindningstider och erbjuder fria samtal och SMS samt olika datapaket. Vimla är kända för sin användarvänliga plattform och goda kundservice, vilket gör dem till ett populärt val bland små och medelstora företag.

5. Tre (3)
Tre erbjuder prisvärda företagsabonnemang med stora mängder data och fria samtal och SMS. Deras abonnemang är flexibla och kan anpassas efter företagets specifika behov. Tre är också kända för sina attraktiva roamingalternativ och goda täckning i storstadsområden.

6. Tele2
Tele2 erbjuder billiga och flexibla företagsabonnemang med olika datapaket och fria samtal och SMS. Deras abonnemang är utformade för att passa företag i olika storlekar och deras kundsupport är känd för att vara hjälpsam och effektiv. Tele2 erbjuder också attraktiva internationella roamingalternativ.

7. Telia
Telia erbjuder konkurrenskraftiga företagsabonnemang med bra täckning och pålitlig service. Deras abonnemang inkluderar obegränsade samtal och SMS samt olika datapaket som kan anpassas efter företagets behov. Telia är kända för sin höga servicekvalitet och omfattande nätverkstäckning.

8. Telenor
Telenor erbjuder flexibla och prisvärda företagsabonnemang med obegränsad surf, samtal och SMS. De har flera olika paket som är anpassade för företag i olika storlekar och branscher. Telenor är kända för sin robusta infrastruktur och goda täckning, vilket gör dem till ett pålitligt val för företag.

9. Chili Mobil
Chili Mobil erbjuder konkurrenskraftiga företagsabonnemang med obegränsad data, samtal och SMS. De har inga bindningstider och erbjuder flexibla paket som kan anpassas efter företagets behov. Chili Mobil är en relativt ny aktör på marknaden men har snabbt blivit populär tack vare sina attraktiva priser och goda kundservice.

10. Telavox
Telavox erbjuder moderna och flexibla företagsabonnemang med fokus på molnbaserade lösningar och integrerad kommunikation. Deras abonnemang inkluderar fria samtal och SMS samt olika datapaket. Telavox är särskilt populära bland företag som söker avancerade kommunikationslösningar till ett rimligt pris.


Dessa företag erbjuder några av de mest prisvärda och flexibla företagsabonnemangen på den svenska marknaden. Med ett brett utbud av paket och tjänster, från budgetvänliga alternativ som Hallon och Fello till mer robusta erbjudanden från Telia och Telenor, finns det något för alla företag oavsett storlek och behov. De flesta av dessa företag erbjuder också enkel hantering av abonnemang och god kundsupport, vilket gör det enkelt för företag att hitta och anpassa lösningar som passar deras specifika krav och budget.